Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

over ons

autobedrijf van nooy

Autobedrijf van Nooy is een klein autobedrijf gevestigd tussen Drunen en Nieuwkuijk gelegen op het terrein van het voormalige Land van Ooit. Het bedrijf is ontstaan uit passie voor auto’s en dit willen wij graag overdragen aan onze klanten door kwalitatief hoogwaardige auto’s te leveren. Alle auto's die wij adverteren op de website komen standaard met 6 maanden garantie. Wij hebben gemiddeld 10 occasions op voorraad staan. Staat de gewenste auto er niet tussen? Dan gaan wij graag voor u op zoek naar uw gewenste auto.

Content Image 2

Hoe gaan wij te werk?

Wij bieden onze occasions altijd aan voor scherpe internet meeneemprijzen. Wij leveren iedere auto die geadverteerd staat op de website met 6 maanden garantie. Wilt u langer garantie? Onder bepaalde voorwaarden is dit mogelijk. Heeft u bij ons een occasion gevonden jonger dan 2 jaar? De auto bevindt zich dan nog in de fabrieksgarantie. Het grote voordeel voor u is dat u bij elke merkdealer terecht kunt bij u in de buurt. De meeste Europese automerken hanteren 2 jaar volledige fabrieksgarantie.

  • Persoonlijke service
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • lage kilometerstanden

klanten reviews

Mithra Gopal

Eerlijk bedrijf, vriendelijk te woord gestaan. Een elektrische auto gekocht; stond erbij zoals op foto’s te zien was en klopte helemaal wat er telefonisch over de auto was verteld. Heel tevreden met onze aankoop!

quote-img.png
Marcel van Eijk

Hier een mooie ds3 gekocht via marktplaats Werden zeer vriendelijk te woord gestaan . Zeer klantvriendelijk en eerlijk bedrijf . Zou dit bedrijf iedereen aanraden. Mijn vrouw is zeer tevreden met haar auto

quote-img.png
Leo Jansen

Volvo V40 gekocht. Gevonden via Marktplaats. Prima bedrijf, met goede service

quote-img.png
left-arrow.png
right-arrow.png
whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website